Dercor wijnen

  • GRATIS klantendienst 056 53 37 57
  • EENVOUDIG en SNEL bestellen
  • kopen in VERTROUWEN
  • |
  • |
  • Registreren

Over ons

 

Wijn is passie…Wijn is emotie…Wijn is een verhaal… 

Dat zijn de 3 leidmotieven van DERCOR. 
Op een passionele manier - dag in, dag uit - op zoek zijn naar nieuwe wijnen. Op een emotionele manier dat schitterende natuurproduct, wat wijn is, behandelen. Altijd op zoek zijn naar een wijn met een verhaal: dat kan het verhaal zijn van een bijzondere cépage, die gebruikt wordt. Kan het verhaal zijn van de mens die schuilt achter de wijn. Kan het verhaal zijn van een bijzondere rijping of terroir. Kan het verhaal zijn van een speciale vinificatietechniek. Kan het BIO-verhaal zijn.  
Kan, kan, kan,… 

Dat is het wat wijn zo bijzonder maakt en ook…het verhaal van Dercor.  

 

Xavier van Steenberge

 

 

 Geschiedenis

 

Dercor is al sinds augustus 1984 op zoek naar originele wijnen, wijnen met een verhaal waarmee men zich kan onderscheiden van de rest. Wat begon als een hobby en vooral een passie, groeide uit tot een gewaardeerde wijnhandel met een mooi cliënteel in de horeca, bedrijvenwereld en ook in de particuliere sector.

 

Het verhaal van Dercor begon in de Fabriekskaai, te Kortrijk. Daar waren de eerste kantoren en ook de eerste opslagruimte waar de stock zich, samen met het cliënteel, steeds vermenigvuldigde. Wanneer dit alles te klein werd en ook het aantal personeelsleden groeide, werd besloten om te verhuizen.

 

In september 2010 verhuisde Dercor van de Fabriekskaai naar de nieuwe site in de Muizelstraat, Moorsele. In de nieuwe gebouwen werd resoluut gekozen om Dercor als groothandel in de wijn naar een hoger niveau te brengen. Nieuwe burelen, een groter magazijn, een degustatieruimte met alle comfort en vooral de marge om verder te groeien !

 

Na exact 30 jaar, in september 2014 nam Xavier van Steenberge, die dan al geruime tijd werkzaam was bij Dercor, het roer over. De volgende generatie werkt sinds dan met veel ambitie en passie verder aan het verhaal van Dercor. Het gamma constant bijgewerkt, uitgebreid en aangepast naar de wensen van de markt en het klantenbestand wordt steeds uitgebreid. 

 

 

 

 

Onze merken

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2021 Dercor wijnen - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce